Termeni si conditii de utilizare

Pentru a utiliza, vizualiza, inscrie site-uri in acest director web trebuie sa acceptati toate aceste conditii si termeni:

 • Toate informatiile si datele de pe acest site web sunt furnizate ca atare, asa cum sunt si in forma in care sunt, fara nici o garantie de nici un fel.

 • Utilizarea informatiilor si datelor continute in acest site web, este exclusiv riscul Dvs., al vizitatorului.

 • Ne rezervam dreptul de a schimba informatiile, regulile, datele sau scopul acestui site, dreptul de a aproba, adauga sau scoate situri din baza noastra de date, de a modifica sau corecta listingurile aferente, precum si de a modifica acesti termeni si conditii, dupa cum credem de cuviinta si fara nici o notificare prealabila. Prin utilizarea in continuare a acestui site, va angajati sa acceptati in totalitate acesti termeni si conditii, incluzand toate modificarile survenite prezentului document. Este de datoria Dvs. de a vizita acest document in mod repetat, pentru a verifica daca acesti termeni sunt inca acceptabili pentru Dvs.

 • Prezenta sitului Dvs. in indexul optimizare-site.com constituie un privilegiu si nu un drept. Acceptarea sau nu a unui site in index ramane integral la latitudinea editorilor nostri. Plasarea unui link catre optimizare-site.com poate constitui avantaj, dar nu garanteaza acceptarea sitului Dvs. in index.

 • optimizare-site.com are toleranta zero pentru spam, hartuire, activitati ilegale, si in general orice forma de abuz. Prin folosirea acestui sit, Dvs. va angajati sa NU adaugati asemenea informatii la index, si sa nu sustineti sub nici o forma, asemenea activitati abuzive.

 • Nu avem nici o legatura cu posesorii de situri sau siturile listate pe optimizare-site.com, si nu avem control asupra informatiilor pe care ei le adauga la index. Nu sustinem si nu garantam in nici un fel calitate sau validitatea sau orice alt aspect referitor la aceste listinguri.

 • Dvs. acceptati sa va asumati toate riscurile, directe, indirecte sau incidentale, provenind din utilizarea acestui site si/sau a informatiei continute de acesta, incluzand fara limitari, probleme cu computerul, pierderi de date, intreruperea afacerii Dvs, defectiuni de hardware, pierdere de profit etc.

 • optimizare-site.com isi rezerva dreptul de a restrictiona, suspenda sau termina accesul Dvs. la serviciile acestui site in parte sau integral, dupa cum considera de cuviinta si in orice moment, fara ca Dvs. sa fiti instiintat in vreun fel in prealabil si fara nici un fel de despagubiri.


 • optimizare-site.com, si reprezentantii sai:

 • Nu fac nici un fel de confirmari sau afirmatii, directe sau indirecte, legat de acuratetea sau corectitudinea informatiilor si datelor continute in acest sit web.

 • Nu garanteaza ca serviciile oferite de optimizare-site.com sunt sau vor ramane fara intreruperi sau fara erori. Serviciul este oferit "ca atare" fara nici un fel de garantii.

 • Nu accepta nici un fel de penalizare sau despagubire ca urmare a utilizarii informatiei scrise sau datelor oferite, sau ca urmare a increderii puse in acestea.

 • Nu fac nici un fel de afirmatii, directe sau indirecte, referitor la cat de potrivita este informatia sau datele continute de acest sit pentru orice scop particular.

 • Nu ofera nici un fel de garantii ca informatia si datele continute de acest sit, sunt libere de infectii cu virusi de calculator sau alte contaminari.�

 • Nu sustine, nu confirma, si nu garanteaza nici un fel de terti, sau produse ori servicii ale tertilor care sunt listate ca informatie pe acest sit, ca urmare a oricarei informatii, material, continut referit la, inclus in, sau legat (linked) catre, dinspre sau spre acest site web.


Pentru a utiliza, vizualiza, inscrie situri, sau in orice alt fel utiliza acest sit, trebuie sa acceptati toate aceste conditii si termeni.

Ma puteti contacta la adresele de mail ghineacornel@yahoo.com, ghineacornel@gmail.com.