Ghinea Cornel - SEO/WEB Developer - servicii de optimizare a site-urilor web, optimizare pagini web pentru motoarele de cautare in Romania.

Wallpaper - Optimizare Site Web Numele meu este Ghinea Cornel am 30 ani si am terminat Facultatea de Matematica-Informatica Bucuresti, sectia matematica-informatica. In prezent lucrez ca SEO Developer (Search engine optimization) (ofer servicii de SEO in Romania- servicii de optimizare a site-urilor in Romania).

Site-ul meu este listat in directorul seo-experts in categoria "SEO in Romania".

Site-ul meu este optimizat pentru mai multe cuvinte cheie dintre care mentionez: optimizare site, optimizare web, optimizare, dictionar seo, seo developer romania, forum optimizare site, servicii de optimizare, servicii de seo, optimizare romania, stiri seo.

Termenul de SEO

vine din Engleza de la "Search Engine Optimization" si inseamna

optimizarea paginilor pentru motoarele de cautare

. In strainatate ea a devenit o profesie fiind numeroase firme care ofera servicii de optimizare site -uri (SEO).

De ce SEO?

Traficului unui site web este generat de motoare de cautare (aproximativ 80%), de directoare web sau de vizitatori care intra direct. Dintre motoarele de cautare cele mai folosite sunt Google (mai mult de 43% din trafic), Yahoo (aproximativ 32% din trafic), MSN (aproximativ 25% din trafic). De aceea este foarte important ca optimizarea sa se indrepte in special in

optimizare pentru aceste motoare de cautare

.

Nici o companie ce se ocupa de optimizare web nu poate garanta pozitia nr. 1 in rezultatele de cautare - in schimb, ceea ce poate fi garantat este relevanta textului paginilor site-ului dumneavoastra pentru sectorul de piata la care se refera site-ul si pozitionarea de top in cazul cautarilor pentru cuvinte si fraze cheie stabilite de comun acord cu specialistii SEO.

Parerea mea despre optimizare web - SEO

Optimizare Site WebIn principiu pentru a optimiza un site sunt multe de facut. Mai intai optimizarea de cod dupa care partea cea mai importanta dupa parerea mea este optimizarea continutului paginilor web, dupa care urmeaza inscrierea lui in diferite directoare web.

A optimiza continutul site-ului presupune o colaborare foarte buna cu clientul (sa puna text bogat in cuvinte cheie si nu numai).

Un lucru important este si faptul ca site-ul trebuie "sa spuna ceva", sa aiba un design atragator sa atraga intr-un fel pe cel care il viziteaza.

Sa zicem ca optimizezi un site si e primul in motoarele de cautare, un site care are un design prost si nu spune mare lucru. Eu zic ca in felul asta iti faci mai multa reclama proasta decat buna.(e ca in bancul ala cu taranul care isi duce calul in targ sa-l vanda, calul fiind orb, surd, etc. Si atunci cand taranul este intrebat de ce a adus calul la targ spune ca l-a adus sa-l faca de ras.)

In acest site gasiti explicatii la cum sa faci SEO - optimizare site?, de ce sa faci SEO?.

SEO presupune o colaborare stransa intre webdesigner, cel care face cod al site-ului si client.

Inainte de a va apuca de SEO cereti explicatia unui SEO Developer.

Un SEO (optimizare site) prost facut poate avea consecinte grave (poti fi dat afara de pe motoarele de cautare, lucru pe care nu cred ca si-l doreste nimeni).

In strainatate se pune accent mult mai mult pe aceste servicii de SEO, servicii de optimizare site pentru motoare de cautare lucru care este in ascensiune si la noi.

"Un site fara SEO, nu e site". Daca vrei ca site-ul tau sa fie vazut si de altii, in afara de prietenii, rudele tale atunci trebuie neaparat sa fii sus pe motoarele de cautare.

Partea proasta la SEO este ca nu poti garanta pozitia in motoarele de cautare. Nimeni nu poate sa garanteze asta. Important e sa te mentii acolo in primii 100. Mi s-a intamplat sa am un vizitator care a intrat la mine pe site cautand pe google o fraza. Pe aceasta fraza eu eram al 50 -lea pe google, probabil ca omul o fi avut setat google sa afiseze 50 de rezultate pe pagina si a intrat la mine pe site, deci nu e asa de rau sa fii si ultimul.

Inca un lucru si va las sa cotrobaiti prin site-ul meu. Conteaza foarte mult si cum cauta cineva pe motoare, daca stii sa cauti poti gasi tot ce vrei.

Multumesc ca ati citit aceste randuri si sper sa gasiti in acest site cele necesare optimizarii web, si nu uitati parerea unui specialist conteaza foarte mult.

Adresele unde puteti raporta spam-urile cu privire la optimizare site web (Google, Yahoo, MSN)

In acest site sunt prezentate mai multe articole referitoare la optimizarea paginilor web pentru motoarele de cautare. Articolele sunt unele in limba romana, iar altele in engleza si majoritatea sunt preluate de pe diferite site-uri. Citind aceste articole veti reusi sa va imbunatatiti site-urile, veti invata de asemenea ce trebuie sa faceti pentru a optimiza un site si sper sa va clasati cat mai sus pe motoarele de cautare.

Ma puteti contacta la adresele de mail ghineacornel@yahoo.com, ghineacornel@gmail.com.